Sales stage

Company description

Sales stage bij BT Nyloplast

Ben je een teamplayer, nieuwsgierig en continue op zoek naar nieuwe mogelijkheden en kansen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij?

BT Nyloplast is een internationaal productiebedrijf. Wij zijn veel meer dan alleen maar een producent van kunststof leidingsystemen en hulpstukken. Door water, lucht en andere energiebronnen op een betrouwbare, efficiënte en duurzame manier te transporteren, dragen wij elke dag ons steentje bij tot een betere planeet. Bovendien doen we dit met gerecycleerd of recycleerbare materialen. Wij kunnen dan ook met trots zeggen dat we “Nature’s Network” zijn.

In onze productiebedrijven in Nederland, Duitsland en Hongarije maken we een breed assortiment verbindingsstukken en toebehoren voor de kunststofleidingsystemen van onze klanten in verschillende landen in Europa. Voor onze producten gebruiken wij verschillende materialen, zoals PVC, PP, PE-HD, polystyreen e.d.

De productiebedrijven van BT Nyloplast zijn alle gecertificeerd volgens ISO 9001, ISO 14001 en ISO 50001. Daarnaast voldoen we ook aan andere belangrijke Europese kwaliteitscertificeringen.

BT Nyloplast heeft in totaal 250 mensen in dienst, verspreid over drie productievestigingen in Europa. Onze knowhow is het resultaat van bijna 125 jaar gecombineerde ervaring.

Tijdens deze stage zal je werkzaam zijn op onze Sales afdeling 

Eén van onze aandachtsgebieden is de gemeentes in Nederland en België. Veel van de Nederlandse gemeentes werken in hun projecten nog met beton. Daar waar PVC juist een duurzamer oplossing kan zijn. Wij gaan de markt van gemeenten in Nederland en België volledig in kaart brengen. Met als eerste focus de gemeenten in Nederland.

Het doel is de markt in kaart brengen en daarop volgend het juiste vervolg en de juiste benadering van de klant koppelen. Zodat wij onze markt verder kunnen uitbouwen. Een mooie opdracht waarin ruimte is om je te ontwikkelen, kennis op te doen en samen te werken met onze Sales managers. 

 

Offer

Contact

Heb je vragen neem contact op met Lisanne Zonderop (HR) op telefoonnummer 078-6732044

Department
Sales
Experience level
Internship
Company
BT Nyloplast
Business unit
DYKA Group
Country
Netherlands
City
's-Gravendeel
APPLY NOW